Lidt om mig

Jeg hedder Luna, jeg er 35 år og jeg bor i Næstved med min mand, vores 3 børn og alle vores dyr. Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver (2014) og jeg har arbejdet som privat socialrådgiver i en hel del år og her hjælper jeg syge borgere igennem jobcentrets systemer. I mit virke som socialrådgiver har jeg oplevet en stor tristhed over at se mennesker der har store fysiske eller/og psykiske udfordringer der er invaliderende i deres liv. Jeg har været vidne til hvordan disse syge mennesker er blevet opgivet af det danske behandlingssystem og jeg har følt et stort behov for at finde frem til en behandlingsmulighed der kan hjælpe dem.

Af denne grund valgte jeg at uddanne mig til Hypnoterapeut og herefter til SoulKey terapeut for at få kendskab til hypnotiske teknikker og hjælpe mine eksisterende kunder med at få klarhed over deres livsmission. Med en Soulkey terapeut uddannelse har jeg tilegnet mig teknikkerne til at se på de udfordringer man har taget med sig fra tidligere liv samt værktøjer til at klienterne kan få forståelse for de problemstillinger de oplever i nuværende liv. Dette er et fantastisk redskab til at kunne frigive uforløste traumer og opnå fornyet energi. Uddannelsen er taget på Thehypnoacademy i Odense og uddannelsen er ISAHt certificeret som sikrer at alle terapeuter har høj standard.

Jeg arbejder fortsat som privat socialrådgiver (se min side www.socialvejleder.dk – findes også på Facebook) og derudover arbejder jeg med Sjælerejser, både med klienter der har udfordringer i dette liv men også klienter der blot ønsker at kende sig selv og sin sjæl bedre.

Da jeg opdagede hvor stor effekt og hvor hurtigt effekten opnås med hypnose, er jeg blevet så begejstret ,at jeg har valgt at åbne en klinik her i Næstved hvor jeg og min familie bor tæt på.

Udover at være uddannet Socialrådgiver (2014) er jeg uddannet indenfor Marketing (2010) og er endvidere uddannet Master og Stress Coach (2021). Jeg blev uddannet som Hypnoterapeut med speciale i Traumer (2022) og Soulkey terapeut i (2022).

Jeg glæder mig meget til at møde en masse nye kunder og give dem deres livs oplevelse !